Lečenje astme

Vrhunski specijalista za plućne bolesti u timu poliklinike Longa Vita

Dr sci. med. Miloš Filipović

Dr sci. med. Miloš Filipović

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da svetski priznat srpski lekar, dr sci. med. Miloš Filipović, doktor medicinskih nauka, specijalista za plućne bolesti i magistar kliničke imunologije sa alergologijom, počinje da radi u timu poliklinike Longa Vita.

Kao što je poznato, dr Miloš Filipović poseduje dugogodišnje iskustvo u lečenju plućnih bolesti.

Dr sci. med. Miloš Filipović je specijalista iz oblasti plućnih bolesti sa dugogodišnjim naučnim i stručnim radom u oblasti pulmologije i alergijskih bolesti.

Nakon specijalizacije, upisao je i odbranio magistarski rad iz oblasti alergologije,  koji je kasnije kroz naučni rad sa ogromnim brojem pacijenata krunisao i odbranjenom doktorskom tezom iz oblasti pulmologije i alergologije.

Tokom dugogodišnje prakse, učestvovao je  na međunarodnim i domaćim kongresima, kao i na stručnim i naučnim sastancima iz respiratrone medicine i alergologije.

Angažovanjem dr Miloša Filipovića, koji je pre svega specijalista za astmu, znatno unapređujemo usluge poliklinike Longa Vita u oblasti dijagnostike i terapije alergijskih oboljenja disajnih puteva.

Najsavremenija dijagnostika plućnih oboljenja

Podsetimo se, da se na poliklinici Longa Vita obavljaju pregledi dece i odraslih, alergološka testiranja, ispitivanja plućne funkcije spirometrom najnovije generacije i vrhunskog kvaliteta – Vyntus Spiro (Jaeger).

Zatim, bronhodilatatorno testiranje, merenje koncentracije kiseonika u krvi – pulsna oksimetrija,  uz preporučivanje i sprovođenje terapije i davanje ekspertnih mišljenja iz područja pulmologije za bolesti kao što su astma, HOBP, bronhitis, respiratorne infekcije, upale pluća.

Takođe, na ovoj klinici se edukuju pacijenti o načinu uzimanja terapije, ako se primjenjuje putem inhalatora ili aerosoli.

Redovno pratimo efekte terapije i progres na kontrolnim pregledima.

Pregled možete zakazati preko stranice kontakt ili na naše brojeve telefona 0691122358 i 018307251.


Objavila:

Aleksandra Petković

Aleksandra Petković,

Osnivač poliklinike Longa Vita u Nišu. Suštiniski se zalaže za ideje integrativne medicine u kojoj pacijent nije objekat lečenja, već aktivni subjekt ozdravljenja.

Želi da integrativnu medicinu, koja uzima najbolje iz naučno dokazanih terapija savremene (klasične) medicine i vekovnih tradicionalnih znanja, uvede u redovan proces lečenja pacijenata.