Hronične bolesti

Hronična bolest je bolest ili drugo zdravstveno stanje koje ima perzistentnu ili dugotrajnu prirodu. Uzrokovana kombinacijom mnogih faktora, manifestuje se dugim periodom latencije i trajanja.

Detaljnije

Jačanje imuniteta

Imunitet ili imuni sistem predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma, koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela kao što su virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroorganizmi koji predstavljaju pretnju po naše zdravlje.

Detaljnije

Lečenje gojaznosti

Uzroci gojaznosti nisu u potpunosti razjašnjeni. Mnogo faktora doprinose njenom nastanku, od onih očiglednih, jednostavnih, do onih koji su sasvim komplikovani.

Detaljnije

Lečenje kandide

Kandida u crevima je definitivno pošast savremenog doba . Uzrok nekontrolisanog umnožavanja ove uporne gljivice može biti dugoročno neadekvatna i loša ishrana bazirana na veoma štetnom belom šećeru kao i belom brašnu…

Detaljnije

Neurodermatitis

Neurodermatitis ili atopijski dermatitis je hronična upalna bolest koja se najčešće javlja kod osoba sklonih alergijama.

Detaljnije

Nutrionističko savetovanje

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našem centru, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma.

Detaljnije

Oslobađanje od stresa

Bicom biorezonantni aparat sadrži izuzetno delotvorne programe za oslobadjanje od stresa, napetosti i nervoze.

Detaljnije

Oslobađanje od toksina

Razvojem kvantne medicine došlo se do revolucionog saznanja i primene biorezonantne metode u detoksikaciji. Po shvatanju kvantne medicine naše telo nije samo materijalne prirode.

Detaljnije

Polenska kijavica

Polenska kijavica, poznata i pod nazivom alergijski rinitis, je uzrokovana alergijskom reakcijom i predstavlja zapaljenje sluzokože koja oblaže nos i grlo.

Detaljnije

Regulisanje metabolizma

Bicom biorezonantnom metodom možete poboljšati rad Vašeg metabolizma i na potpuno neškodljiv način regulisati njegove prirodne funkcije.

Detaljnije

Test intolerancije na hranu

Bicom biorezonantnom metodom uspešno dijagnostikujemo intolerancije na hranu.

Detaljnije

Testiranje i lečenje alergija

U našem centru, pomoću aparata Bicom, testiranjem na preko 200 alergena kako inhalatornih tako i alergena iz hrane, životne okoline i različitih supstanci kojima smo izloženi, jasno dolazimo do rezultata alergo testa čijom daljom analizom pristupamo lečenju.

Detaljnije